Uw zorgen in goede handen

Help! ….. Wat komt er allemaal op u af?

Het langer thuis wonen is niet alleen voor de overheid een manier om geld te besparen, maar veel mensen zullen ook echt genieten van hun vertrouwde omgeving. Er hoeft niet verhuisd te worden, vrienden, bekenden en buren blijven dezelfde en kunnen u blijven bezoeken. En uw winkelpatroon hoeft niet aangepast te worden. Kortom; uw sociale leven blijft wat het is.

00000506[1]

Deze nieuwe wet- en regelgeving zorgt echter bij menig oudere voor een onbehaaglijk gevoel. Er komt immers veel op u af. Er moeten wellicht zaken worden geregeld waarmee u niet eerder geconfronteerd bent. Of u twijfelt of u wel de juiste keuzes maakt.

 

Hoe gaat de hulp van Leemhof WoonZorg in zijn werk?

image[1]Leemhof WoonZorg neemt u alle zorg uit handen. Door onze jarenlange ervaring in de woonzorg- en bouwwereld en onze specifieke kennis op het gebied van wet- en regelgeving en Wmo- / Wlz-subsidies en tegemoetkomingen staan wij u bij om de meest uiteenlopende vraagstukken op te lossen.

In een vrijblijvend intake gesprek nemen wij uw thuissituatie met u door. Bij voorkeur doen wij dat direct bij u thuis zodat wij eventuele problemen en oplossingen meteen met u kunnen bespreken. Na dit overleg ontvangt u van ons een samenvatting van de bevindingen en een advies welke hulpmiddelen en / of aanpassingen op uw situatie van toepassing zijn.

homeparticulier[1]Vervolgens vragen wij voor u bij onderling te overleggen aanbieders offerte aan. Wij screenen de offertes op juistheid en leggen u deze voor. Op basis van de offertes selecteren wij samen met u één of meerdere aanbieders die de aanpassingen gaan uitvoeren. De totale dagelijkse (bouw)begeleiding en de eindcontrole hierop wordt door Leemhof WoonZorg voor u geregeld.