Totale ontzorging

Totale ontzorging

Verschillende aanbieders van isolatie, CV-ketels, zonnepanelen, etc. bestormen de markt. Allemaal met hun eigen product of dienst in gedachten. Heeft een huiseigenaar voor het ene gekozen, dient een andere mogelijkheid zich weer aan.
U ziet door de bomen het bos niet meer. Met het risico dat u teveel geld uitgeeft en alsnog zèlf achter een definitief Energielabel aan moet gaan.

Leemhof Energie Consult werkt op een andere manier. Wij nemen u de totale zorg rond het Energielabel uit handen. Omdat wij niet gebonden zijn aan één product of één aanbieder geven wij u altijd het beste, onafhankelijke advies.

 

In een vrijblijvend eerste gesprek nemen wij uw woonsituatie op. Wij bespreken met u het voorlopige Energielabel dat u heeft ontvangen en laten u globaal zien welke energiebesparende mogelijkheden uw woning heeft.

Indien u ons daartoe de opdracht geeft, maken wij in samenwerking met onze gecertificeerde EPA Maatwerkadviseur een Maatwerkadvies voor uw woning. In dit gedegen en betrouwbare rapport staat:

– uw huidige situatie op basis van het voorlopige Energielabel,
– voor welke energiebesparende maatregelen uw woning geschikt is,
– wat de te verwachte investeringen zijn,
– wat u daarmee aan energie gaat besparen,
– in hoeveel tijd u uw investeringen kunt terugverdienen,
– op welk Energielabel u uitkomt als u de genoemde maatregelen doorvoert.

Dit rapport dient vervolgens als basis voor een eventuele aanpassing van uw huis. Nadat u ons daartoe opdracht heeft gegeven, vragen wij voor de verschillende disciplines bij diverse aanbieders offertes aan. Deze offertes worden door ons op juistheid gecontroleerd en met u besproken.

U maakt zelf de keus welke offerte u het meest aanspreekt. Afweging hoeft niet altijd de prijs te zijn, maar ook de kwaliteit die men levert of garanties die een aanbieder geeft. Bij iedere aanpassing van uw woning voert Leemhof Energie Consult de bouwbegeleiding. Dit houdt in dat wij controleren of men doet wat men heeft afgesproken.
Bij de uiteindelijke oplevering volgt een inspectie van de EPA Maatwerkadviseur die u het nieuwe groenere Energielabel overhandigt.